Bemutatkozás

Seres Erzsébetnek hívnak

 

Porcelánfestészettel 1976 óta foglalkozom. 
A szakmát a Herendi Porcelángyárban tanultam és közel 15 évig itt dolgoztam. Mestereim, ez idő alatt a gyár és a szakma legjobbjai voltak. Munkáim - készletek, festmények és dísztárgyak - a 80-as évek eleje óta rendszeresen szerepelnek a különböző hazai szakkiállításokon és bemutatókon.

Tapasztalataim alapján, van a vevőknek egy olyan köre, akiket nem elégít ki a tömeggyártás, a matrica, a szokványos díszítési mód. A szépet, a különlegeset értékelő vásárlók igényeinek kielégítése céljából megnyitottam porcelánfestő műhelyemet, ahol kizárólag saját tervezésű, kézzel festett, egyedi darabok és kis szériás termékek készülnek.

Több különböző egyesületnek vagyok tagja, úgymint a Vadászati Kulturális egyesületnek, 2001-től. Ezen belül a 2003-ban alakult Diana Vadászhölgy Klubnak, ahol pártoló tagként, a vadászati kultúra hírnökeként, a munkám által szeretném tolmácsolni a vadászat szépségét, minden arra nyitott embernek, így a vadászoknak is.
Ez által a porcelán készleteken, dísztárgyakon, festményeken, rendszeresen megjelennek különböző természetből vett motívumok, állatok, madarak, virágok. E mellett készül még családi, nemesi, főúri címer festés is.

Megrendelőimmel személyes kapcsolatra törekszem.
Egyedi igények figyelembe vételével alakítom ki a motívumvilágokat, melyeket a porcelán formákhoz igazítok.

 
Rendszeresen részt veszek külföldi, hazai szakkiállításokon. Országos és regionális vadász, hotel és vendéglátós rendezvényeken.
 
Munkáimat közvetlenül értékesítem, kereskedelemben nem kaphatóak.

Seres Porcelánfestő műhely

8400 Ajka, Béke utca 47

Seres Erzsébet

+3670 242-2215

 

www.seresporcelan.hu

info@seresporcelan.hu

Copyright @2019