top of page

Bemutatkozás

Seres Erzsébetnek hívnak

 

Porcelánfestészettel 1976 óta foglalkozom. 
A szakmát a Herendi Porcelángyárban tanultam és közel 15 évig itt dolgoztam. Mestereim, ez idő alatt a gyár és a szakma legjobbjai voltak. Munkáim - készletek, festmények és dísztárgyak - a 80-as évek eleje óta rendszeresen szerepelnek a különböző hazai szakkiállításokon és bemutatókon.

Tapasztalataim alapján, van a vevőknek egy olyan köre, akiket nem elégít ki a tömeggyártás, a matrica, a szokványos díszítési mód. A szépet, a különlegeset értékelő vásárlók igényeinek kielégítése céljából megnyitottam porcelánfestő műhelyemet, ahol kizárólag saját tervezésű, kézzel festett, egyedi darabok és kis szériás termékek készülnek.

Több különböző egyesületnek vagyok tagja, úgymint a Vadászati Kulturális egyesületnek, 2001-től. Ezen belül a 2003-ban alakult Diana Vadászhölgy Klubnak, ahol pártoló tagként, a vadászati kultúra hírnökeként, a munkám által szeretném tolmácsolni a vadászat szépségét, minden arra nyitott embernek, így a vadászoknak is.
Ez által a porcelán készleteken, dísztárgyakon, festményeken, rendszeresen megjelennek különböző természetből vett motívumok, állatok, madarak, virágok. E mellett készül még családi, nemesi, főúri címer festés is.

Megrendelőimmel személyes kapcsolatra törekszem.
Egyedi igények figyelembe vételével alakítom ki a motívumvilágokat, melyeket a porcelán formákhoz igazítok.

 
Rendszeresen részt veszek külföldi, hazai szakkiállításokon. Országos és regionális vadász, hotel és vendéglátós rendezvényeken.
 
Munkáimat közvetlenül értékesítem, kereskedelemben nem kaphatóak.
bottom of page